Några bilder från skapardagarna på Galleri KVIS.

Nio kvinnor anmälde sig till inspirationsdagarna på Galleri KVIS. Kreativiteten flödade och var och en skapade i valfri teknik som tex akvarell, akryl, olja, kalligrafi, tusch och lera. De två första dagarna inleddes med inspirationsföreläsningar av mig, Christina Karlson. Jag berättade lite om olika konststilar och vi tittade på bilder av några olika konstnärers verk som vi diskuterade.

Dag tre avslutades med en provisorisk utställning där vi helt enkelt lade ut alla våra alster på golvet, promenerade runt och diskuterade gemensamt. Dagarna innehöll många glada skratt, prat varvat med skapande under fullständig tystnad och koncentration.

Några av bilderna i detta inlägg publiceras tyvärr på fel håll pga att programmet envisas med att vända bilderna när jag laddar upp dem – ni får helt enkelt vända på skärmen när ni tittar 😉

Det här var helt enkelt tre givande dagar i konstens tecken!

Christina Karlsson